Vant Norges største nettpoker-gevinst

Pokerbord hos den kjente pokersiden Betsson.

Pokerbord hos den kjente pokersiden Betsson.

Harstad: Tirsdag morgen sørget harstadværingen (35) for å innkassere Norges største nettpokergevinst noensinne.

Fra sin egen pc i Harstad sørget mannen med kallenavnet «reddeevil» for å innkassere 5,5 millioner kroner i spillselskapet Pokerstars uoffisielle VM i nettpoker.
– Jeg hadde egentlig ikke tenkt å spille turneringen på nettet med en relativt stiv innkjøpspris. Likevel ble det gjort en avtale på forhånd mellom meg og noen venner. Vi gikk sammen om å betale innkjøpsprisen på 5.200 dollar mot at premien også skulle deles. Dermed sitter jeg personlig bare med en liten andel av milliongevinsten, forklarer 35-åringen, som ikke ønsker å stå fram med sitt navn i Harstad Tidende.

Aggressiv start

Da pokerspilleren satte seg ned ved sin pc søndag kveld var det han som hadde fått tilliten til å spille det uoffisielle verdensmesterskapet.
– Jeg har min styrke i turneringsspillet. På tross av at mange av verdens beste spillere sluttet opp om turneringen, gikk jeg hardt for å vinne turneringen, sier harstadværingen om turneringen som ble avsluttet tirsdag morgen.
Han hadde tidlig bestemt seg for å benytte seg av en uredd spillestil i begynnelsen av turneringen.
– Jeg lyktes med taktikken fra start, og var tidlig blant dem som hadde sikret meg mest sjetonger. Dermed hadde jeg sikret meg den posisjonen jeg ønsket før den andre dagen, påpekte harstadværingen.
Grunnet en langt roligere struktur byttet 35-åringen sin aggressive stil til fordel for en langt mer tålmodig stil.
– Så lenge man da satt godt i det fra dag en, spilte jeg færre hender, og var tålmodig i store perioder av dag to.

Finalebord

Dermed ventet finalebordet med ni deltagere for spilleren, som var nummer fem på dette tidspunktet i turneringen.
– Relativt tidlig forsvant spillerne med minst sjetonger fra turneringen. Selv om jeg skjønte at mitt spill på dette tidspunktet hadde sikret meg minst 600.000 kroner, gikk jeg fortsatt for å vinne turneringen. Man møter sterke spillere, men man må ikke la det ta helt fyr i hodet heller. Samtidig nytter det ikke å være redd for sine sjetonger, mener harstadmannen.

Da fire spillere gjensto var «reddeevil» den spilleren med minst sjetonger igjen. En massiv pott førte imidlertid til at det var over for en av de tre i ledertrioen. Så måtte harstadværingen si takk for seg på en tredjeplass.

Beina på bakken

Selv om ingen i Norge noen gang har innkassert en så stor premie på nettpoker før, har kortspilleren ingen problemer med å holde beina på bakken.
– Tirsdagens gevinst forandrer ingenting for meg. Dette er og blir en hobby. Turneringen ble likevel perfekt for min del. Jeg spilte god poker, og hadde samtidig de nødvendige marginene med meg som kreves for å nå langt i en pokerturnering, mener spilleren.

Milliongevinsten ble også behørig markert tirsdag kveld.
– Det ble nok en liten feiring på kvelden, sier harstadmannen.

60 freespins direkte til din innboks!

- Gratis spill uten innskudd eller omsetningskrav

- No deposit-bonuser, freespins og mye mer

- Bli den første til å dra nytte av eksklusive tilbud

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn, så hold et øye med innboksen din!

60 ekte gratis spinn til din innboks

Freespins uten innskudd eller omsetningskrav! 

Takk! Vi vil snart sende deg en e-post der du kan aktivere dine gratis spinn.

Privacy Policy